70 éves fogadalom – Gyémánt jubileum Budapesten

2015 október 20-án, Kongregációnkban az Eudes Szent Jánostól ránk hagyományozott eredeti Jézus Szíve ünnepén, Regina nővérünk szerzetesi fogadalmainak 70 éves jubileumát ünnepeltük.

Regina nővér – született Király Ilona – Kecskeméten 1918-ban született. 1943. május 12-én kezdte meg noviciátusi idejét a Jó Pásztor Szeretetéről nevezett Miasszonyunk Kongregáció budapesti házában. 1945. október 20-án tett fogadalmat. Ő is megélte a szétszóratás éveit, de hűségesen kitartva, a Kongregáció magyarországi újraindulásakor, visszatért a budapesti közösségbe. Betegsége miatt 5 éve a Szociális Misszióstársulat Idősotthonában él, de kertünk rózsáinak szépsége még ma is az ő keze munkáját dicsérik.

Vele voltunk ezen a szép ünnepen, az Otthon 16.00 órai szentmiséjén. Hálásan köszönjük a Szociális Misszióstársulat Nővéreinek az ünnep gondos, figyelmes előkészítését.

És hálásak vagyunk Regina nővérünk példamutató Istennek adott hűségéért, amelyet a nehézségekben is őrzött, kívánunk neki még sok boldog évet.